Sabbatical

Eind november 2016 ben ik, na er bijna 9 jaar als externe PM met heel veel plezier in verschillende domeinen actief te zijn geweest, gestopt bij mijn opdrachtgever KPN. Ik realiseer me dat 9 jaar best lang is om bij één opdrachtgever te werken. Dat heeft wmb alles te maken met het feit dat ik de gelegenheid kreeg om bij elke vervolgopdracht weer met fantastische mensen samen te werken aan erg interessante en uitdagende projecten. Ik was en ben nog steeds blij met het vertrouwen en de waardering die ik kreeg van mijn opdrachtgevers en collega’s daar.

De afgelopen 17 jaar kenmerkten zich vooral door veel werken, af en toe onderbroken door relatief korte vakanties (1 à 2 weken). Ik zag in mijn vertrek aanleiding om even een ‘breather’ te nemen van een paar maanden. En dat bevalt enorm: ik raad het iedereen aan 🙂

Dat gezegd hebbende: het begint weer te kriebelen. Daarom ben ik per maart 2017 weer beschikbaar. Mocht je een opportunity zien waarvan je denkt dat die bij me past, zou ik het erg waarderen als je even contact met me zoekt!