Profiel

Professionele focus
Projectmanager met een voorliefde voor “probleemprojecten”. Ogen op de bal zonder omgevingsdynamieken en de ‘Human Factor’ uit het oog te verliezen. Er samen uithalen wat er in zit en daarbij, waar mogelijk, grenzen verleggen.

Persoonlijk profiel
No-nonsense probleemoplosser. Veelzijdig. Pragmatisch. Direct. Overtuigend. Creatief. Proactief. Gecommitteerd. Toegankelijk. Open. Enabler. ENTP.

Wordt blij van
Verbinding, beweging, toegevoegde waarde, next-step denken, gezond verstand, de som én de delen, een goed idee nóg beter maken, effectieve storytelling in welke vorm dan ook, authenticiteit, mensen helpen nóg beter te presteren, Winston Wolfe.

Ervaring
Extensief op het gebied van projectmanagement en organisatieadvies in verschillende branches, zowel in de publieke als de private sector. Voornamelijk, maar niet exclusief: telecom, new media, overheid, energie, veiligheidsregio’s.

Zie mijn LinkedIn profiel voor meer informatie. Je kunt daar én hier een globaal overzicht vinden van projecten die ik heb gedaan. En voor vragen mbt beschikbaarheid kan je me het beste even bellen.