Solvendo Resultaatmanagers

Om als zelfstandige je horizon breed te houden, helpt het als je je op de één of andere manier kunt verbinden aan gelijkgestemde professionals met als doel elkaar te inspireren en uit te dagen. Daarom heb ik me onlangs aangesloten bij Solvendo Resultaatmanagers.

Solvendo Resultaatmanagers is een netwerkorganisatie van ervaren en ondernemende zelfstandige professionals, die zich als één organisatie op de markt presenteren.

Of, zoals je kunt lezen op de website: “De kracht van een bedrijf, gekoppeld aan de unieke kennis en kunde van de individuele managers: daarmee kan Solvendo Resultaatmanagers u de beste match op uw vraag bieden. U krijgt het resultaat dat u verwacht.

Iedere resultaatmanager beschikt over unieke kennis en vaardigheden. Allen hebben ze hun sporen verdiend op het gebied van interim-, programma- of projectmanagement, business consultancy en strategische inkooptrajecten. Het zijn ervaren managers die niet voor niets voor het ondernemerschap gekozen hebben. In het Nederlandse detacheringslandschap komen ze daarmee ver boven het gemiddelde uit.

De voordelen van een zelfstandige ondernemende eenpitter met de kracht van een overkoepelende organisatie: met Solvendo Resultaatmanagers krijgt u ‘the best of both worlds’.

En zo is het maar net  🙂