Ch-ch-ch-changes

Last month I have officially ended my tenure at T-Mobile Nederland to start a new adventure at Viterra. I feel happy to have been part of the TMNL journey for close to 6 years and to have been able to play a part in further increasing the overall maturity level of its IT and NT security.
 
To all the people I crossed paths with during my time there: thank you for your trust, guidance, efforts and for being great colleagues. I highly value having met you and having worked with you.
 
I do not really believe in goodbyes and fare-thee-wells. Our paths may cross again, but even if they don’t: please know that when I shall look back on my time at TMNL I shall do so with a smile on my face.
 
To all the new colleagues at Viterra: after a promising start over the last couple of days, I’m looking forward to get further acquainted and to be working with you!

Talent assessment

En opeens heb je, afgedwongen door de Corona pandemie, iets meer tijd voor dingen. En waarom dan de immer relevante, maar door de waan van alledag vaak in het nauw gebrachte, zoektocht naar zelfontplooiing niet een nieuwe boost geven? Daarom heb ik me onder begeleiding van Xander Cladder van Bold Move de afgelopen weken aan de Gallup CliftonStrengths talent assessment onderworpen.

Naast dat het je op een hele toegankelijke manier tot zelfreflectie aanzet en het je nóg meer bewust maakt van je eigen sterktes, wordt het je ook duidelijk hoe die sterktes onderling samenhangen. Vanuit de verdiepingsslag die dan vanzelf ontstaat, wordt het je duidelijk hoe je je talenten nog effectiever in kan zetten in zowel je werk als je privéleven. En (niet onbelangrijk): het is vooral ook erg leuk om dit proces van een paar sessies te doorlopen.

Dikke aanrader voor iedereen die voor zichzelf of met zijn (management) team tot een dieper inzicht wil komen met betrekking tot de vraag hoe je meer uit jezelf en uit elkaar kunt halen. Dus bij deze: dankjewel, Xander 🙂

Voor meer informatie: boldmove.nl

Solvendo + Satello = Metis Network

Per 1 september 2019 zijn de netwerkorganisaties Solvendo en Satello samengevoegd tot Metis Network. Hier is de integrale tekst van het persbericht.

METIS NETWORK INTEGREERT SOLVENDO EN SATELLO

Per 5 september 2019 gaan de organisaties Satello en Solvendo gezamenlijk verder onder één naam: Metis Network. Hiermee wordt de integratie van de twee organisaties afgerond en de intensieve samenwerking met het IT consultancy bedrijf Metis IT bekrachtigd. Door de samenvoeging ontstaat één herkenbare organisatie die bestaat uit ruim 120 zelfstandige professionals en medewerkers. De zelfstandige professionals van Metis Network vervullen belangrijke en vaak cruciale rollen en opdrachten bij opdrachtgevers in de zowel de private als openbare sector.

Achtergrond

Solvendo is in 2008 opgericht als netwerkorganisatie voor zelfstandige ondernemende ICT project-, programma- en interim managers. In 2013 is de zuster netwerkorganisatie Satello opgericht in samenwerking met Metis IT. De zelfstandige professionals van Satello houden zicht hoofdzakelijk bezig met IT architectuur, ICT infrastructuur en DevOps activiteiten. In de loop der jaren zijn de organisaties gegroeid in aantallen en professionaliteit. Om de organisaties nog effectiever en zichtbaarder te maken voor opdrachtgevers zijn de organisaties geïntegreerd en gaan ze verder werken onder de naam Metis Network.

Toetreding tot de raad van Solvendo/Satello

Per 1 juli 2019 ben ik toegetreden tot de raad van Solvendo/Satello. De raad is een onafhankelijk adviescollege dat de bij Solvendo en Satello aangesloten leden vertegenwoordigt richting het overkoepelende bestuur.

De raad wordt gekozen door en vanuit de leden. Namens de leden adviseert zij het bestuur met betrekking tot voorgenomen veranderingen / activiteiten. Daarnaast heeft de raad een beslissende stem bij de toetreding van nieuwe leden.

Plannetjes

Tijdens een sabbatical ga je vanuit de onvermijdelijke verveling die op enig moment optreedt reflecteren op de zaken waar je je de afgelopen periode mee bezig hebt gehouden. Het goede nieuws: ik doe nog steeds wat ik het leukst vind om te doen. Vanuit een regierol samen met teams van professionals opdrachtgevers blij maken door relevante resultaten neer te zetten. Dus die B&B in Normandië gaat er in mijn geval níet komen!

Dat gezegd hebbende, realiseerde ik me ook dat ik me de afgelopen paar jaren te weinig heb beziggehouden met mijn 2e werkpassie: het versnellen van de ontwikkeling van (mede)professionals. Ben dus binnen mijn netwerk meteen met relevante bedrijven en relaties gaan praten over wat ideeën die ik hierover in gedachten heb. Dat leverde een aantal hele leuke gesprekken, nieuwe ideeën en vooral veel energie op! Meer informatie volgt zodra eea meer concreet wordt. Als je echter niet wil/kan wachten om hierover met mij van gedachten te wisselen: laat ajb even weten. Ik zoek dan meteen even contact met je op!