Partners

Metis Network

Om als zelfstandige je horizon breed te houden, helpt het als je je op de één of andere manier kunt verbinden aan gelijkgestemde professionals met als doel elkaar te inspireren en uit te dagen. Daarom heb ik me begin 2016 aangesloten bij Metis Network.

Metis Network is een hechte netwerkorganisatie van ervaren en zelfstandige professionals. Onze programma-/projectmanagers, interimmanagers, consultants, IT architecten, DevOps engineers en security specialisten zorgen voor resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

De pitch voor opdrachtgevers, zoals te vinden op de website:

Voor uw organisatie is ICT cruciaal, maar er is ook verandering nodig:

  • Uw ICT omgeving verandert: een nieuw systeem moet worden ingevoerd, u verandert van outsourcingpartner, uw datacenter verhuist, u gaat naar de Cloud, uw Cyber security verdient meer aandacht of een van de andere grote ICT uitdagingen die er zijn.
  • U heeft een lopend proces dat beter beheerd moet worden.
  • U wilt een dienst aanbesteden, of een verandertraject doorvoeren.
  • U heeft een ervaren professional nodig om een tijdelijk gat in uw organisatie in te vullen.

Kortom, u heeft goede mensen nodig die dergelijke uitdagingen de baas kunnen. Die ervaren zijn en waarop u kunt vertrouwen. U bent op zoek naar oplossingen, naar mensen die resultaten neerzetten. Hiernaast zijn er ook praktische voordelen:

  • U gaat niet met 1 zelfstandige professional zaken doen, maar met een netwerkorganisatie waar meer dan 100 professionals bij zijn aangesloten.
  • De overhead is beperkt, u schakelt direct met de professional, dus u betaalt geen onnodig hoge marges waar grote partijen mee werken.
  • Metis Network kan naadloos aansluiten op een partij die voor u de administratie afhandelt.

Als je meer wilt weten over Metis Network, nodig ik je van harte uit om even contact met me op te nemen!

Effect Works

Chris van Effect.works

Chris van Oosten is een oud-collega met wie ik diverse projecten bij meerdere opdrachtgevers heb gedaan. Chris heeft, naast zijn betrokkenheid bij verschillende ondernemingen, onlangs Effect Works gelanceerd. In zijn eigen woorden:

Potentie is oneindig en komt tot uiting in ideeën en dromen. Bij het verwezenlijken van potentie ontbreekt het vaak aan vertrouwen, durf en inzicht.  Effect Works ondersteunt je bij het onderkennen van je potentie en het maken van keuzes die je dichterbij het realiseren ervan brengen. Dit doen we over de as van drie stromen: van droom naar mensen naar doelgroep.

Het helder hebben van deze drie stromen geeft focus en een logische samenhang. Je ideeën betekenen weinig als ze niet gerealiseerd worden. De realisatie kan niet ‘in splendid isolation’ worden waargemaakt: hiervoor zijn andere mensen nodig. Ideeën hebben een doelgroep en om deze te bereiken en te bedienen is het belangrijk om deze goed te kennen.

De betrokkenheid van Effect Works heeft meestal de vorm van een gelijkwaardige samenwerking. Maar andere vormen komen ook voor: het samen aangaan van risico’s, creatieve & resultaatgerichte beloning en participaties.