Talent assessment

En opeens heb je, afgedwongen door de Corona pandemie, iets meer tijd voor dingen. En waarom dan de immer relevante, maar door de waan van alledag vaak in het nauw gebrachte, zoektocht naar zelfontplooiing niet een nieuwe boost geven? Daarom heb ik me onder begeleiding van Xander Cladder van Bold Move de afgelopen weken aan de Gallup CliftonStrengths talent assessment onderworpen.

Naast dat het je op een hele toegankelijke manier tot zelfreflectie aanzet en het je nóg meer bewust maakt van je eigen sterktes, wordt het je ook duidelijk hoe die sterktes onderling samenhangen. Vanuit de verdiepingsslag die dan vanzelf ontstaat, wordt het je duidelijk hoe je je talenten nog effectiever in kan zetten in zowel je werk als je privéleven. En (niet onbelangrijk): het is vooral ook erg leuk om dit proces van een paar sessies te doorlopen.

Dikke aanrader voor iedereen die voor zichzelf of met zijn (management) team tot een dieper inzicht wil komen met betrekking tot de vraag hoe je meer uit jezelf en uit elkaar kunt halen. Dus bij deze: dankjewel, Xander 🙂

Voor meer informatie: boldmove.nl