Plannetjes

Tijdens een sabbatical ga je vanuit de onvermijdelijke verveling die op enig moment optreedt reflecteren op de zaken waar je je de afgelopen periode mee bezig hebt gehouden. Het goede nieuws: ik doe nog steeds wat ik het leukst vind om te doen. Vanuit een regierol samen met teams van professionals opdrachtgevers blij maken door relevante resultaten neer te zetten. Dus die B&B in Normandië gaat er in mijn geval níet komen!

Dat gezegd hebbende, realiseerde ik me ook dat ik me de afgelopen paar jaren te weinig heb beziggehouden met mijn 2e werkpassie: het versnellen van de ontwikkeling van (mede)professionals. Ben dus binnen mijn netwerk meteen met relevante bedrijven en relaties gaan praten over wat ideeën die ik hierover in gedachten heb. Dat leverde een aantal hele leuke gesprekken, nieuwe ideeën en vooral veel energie op! Meer informatie volgt zodra eea meer concreet wordt. Als je echter niet wil/kan wachten om hierover met mij van gedachten te wisselen: laat ajb even weten. Ik zoek dan meteen even contact met je op!